MEVKA 10 PERSONEL ALACAK

TAKİP ET

Bölgesel Kalkınma Ajansı Mevka, 10 adet personel alımı yapacak.

T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı’nda, 5449 sayılı Kanun ve Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılacak yarışma sınavı ile “1 adet iç denetçi, 7adet uzman personel ve 2 adet destek personeli” istihdam edilecek.
25 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olan başvurular için son gün 10 Aralık 2015 olarak açıklandı.
    Sınav yöntemi ile istihdam edilecek olan aday personeller, 22-13 Aralık 2015 tarih aralığında sınava tabi tutulacak. Başvurular, Feritpaşa Mahallesi Ulaşbaba Caddesi No: 28 Selçuklu/Konya adresine yapılacak.
Adaylarda aranan genel şartlarda ise, Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak gibi başlıca esaslar belirlendi. Onu hakkında MEVKA’dan yapılan açıklamada;
“Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından; 5-6 Temmuz 2014veya 4-5 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) mezun oldukları alana göre KPSS 3,4,5,25,34,75,102,111 puan türlerinden herhangi birinde 80 puan almış olmak ya da başvuru tarihi itibariyle 50 yaşını doldurmamış olmak şartıyla, kamu veya özel kesimde; planlama, programlama,proje üretimi, tasarımı ve yönetimi, strateji geliştirme, strateji yönetimi, izleme ve değerlendirme, tanıtım, danışmanlık, şehircilik ve çevre,araştırma-geliştirme, bilgi ve iletişim teknolojileri, finansman, insan kaynakları yönetimi, uluslararası ticaret, alanlarının herhangi birinde en az 5 (beş) yıl fiilen olarak çalışanlar, ilanda belirtilen ilgili uzmanlık alanının diğer koşullarını taşımak kaydıyla KPSS’ye girmiş olmak şartından muaftırlar.”denildi.