MERKEZİN GÖBEĞİNDEKİ PARK İÇİN VATANDAŞ TEPKİSİ

TAKİP ET

Vatandaş; 'Çocuklar mikrop yuvası parkta oynuyor.'

MERKEZİN GÖBEĞİNDEKİ PARK İÇİN VATANDAŞ TEPKİSİ
Vatandaş; “Çocuklar mikrop yuvası parkta oynuyor.”
    Karaman kent merkezinde bulunan dinlenme parkı ve parkın içerisinde yer alan çocuk oyun alanı içindeki çevre kirliliği vatandaşın tepkisine yol açtı.
    Karamanlı vatandaş, Külhan mahallesi 2. İstasyon Caddesi Migros arkasında yer alan park içerisinde ve ağaç diplerinde oluşan pis görüntülere sessiz kalmadı. Vatandaş, gazetemizi arayarak bu görüntüleri paylaştı.
    İçinde hayvan dışkısı ile ekmek kırıntı ve parçalarının oyun parkı alanında bulunması çevredekilerle park içinden ve etrafından geçenleri kızdırdı. Belediye’nin bu konuda önlem almasını isteyerek şehrin göbeğindeki bir parkta bu çirkin ve rezil görüntülerin temizlenmesini isteyen vatandaşlar tepkilerini;
    “Bu bir rezalet. Önce sorumsuzca yapılan davranışları kınıyoruz. Ancak belediyemizde bu çevre ve iğrenç kirliliğe ele atarak temizleme çalışması yapsın. Bu konuda hassasiyetle çalışacağını umut ediyoruz.”diyerek dile getirdi.
    Bazı vatandaşlarda ; “Belediye bu parka hiç bakmıyor etraf hayvan pisliği dolu. Çocuklar mikrop yuvası parkta oynuyorlar. Ağaçlar yıllardır budanmıyor bakımsız. Allah rızası için bu konuya el atılsın, yetkilerden çözüm bekliyoruz.”dedi.