Memur maaşları açıklandı! İşte zamlı ücret...

TAKİP ET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, milyonlarca insanın beklediği haberi duyurdu. Işıkhan, temmuz ayında memur ve emekli zammını içeren kapsamlı bir yasa tasarısının çıkarılacağını belirtti.

En düşük memur maaşının 22 bin TL olacağını ifade etti. Memur ve emeklilerin zam oranının, 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamlarıyla birlikte netleşeceğini söyledi.
Asgari ücretin 11.402 TL olarak belirlenmesinin ardından, şimdi gözler memur ve emekli maaşlarına çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, torba yasa çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, "En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak. Memur ve emeklilerin zam oranı, 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamlarıyla birlikte netleşecek" açıklamasında bulundu.
"HEDEFİMİZ HERKESİ MEMNUN EDECEK SONUCA ULAŞMAK"
TBMM'deki gazetecilerle konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti grup toplantısı öncesinde Hazine ve Maliye Bakanlığı ile işbirliği halinde olduklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Bakan Işıkhan, bürokratlarının aktif bir şekilde çalıştığını vurgulayarak, "Amacımız, torba yasada tüm paydaşları memnun edecek bir sonuca ulaşmaktır" dedi.
"ÇALIŞANLARI ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ"
Işıkhan, vatandaşların yanında olduklarını vurgulayarak, "En önemli unsur, çalışanlarımızı, memurları ve emeklileri enflasyona ezdirmemektir" şeklinde konuştu.

karaman memur maaşı