Mehmet Başar cinayetinde detaylar belli oldu! Kurtulmak istediği kocasını sevgilisine öldürttü; 6 kişi tutuklandı

TAKİP ET

Karaman'da bir kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle sonuçlanan olayla ilgili 6 şüpheli tutuklandı.

Geçtiğimiz gün Hisar Mahallesi'nde Mehmet Başar'ın (24) silahlı saldırı sonucu öldürülmesi olayının ardından Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışma başlattı.
Polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameraları görüntülerinden olay yerinden kaçan şahısların içinde bulunduğu otomobili tespit etti. 
Yapılan çalışmalar sonucunda araç içerisinde Mehmet Başar’ın resmi nikahlı eşi E.B. ile sevgilisi olduğu ileri sürülen M.B., T.K., F.H.Ş., S.A. ve G.T.'nin olduğu belirlendi. 
Şüpheliler yapılan operasyonla evlerinde gözaltına alındı.
Emniyette sorgulanan şüphelilerden E.B. ile sevgilisi M.B. ve T.K.'nin öldürülen Başar'ın evine çıkıp zili çaldıkları ve kapının açılmasıyla birlikte M.B.'nin iki el ateş ettiği, diğer 3 şüphelinin ise parkta bekledikleri öğrenildi.
Öte yandan E.B.'nin bir süredir ayrı yaşadığı kocasından kurtulmak için sevgilisine cinayeti işlettirdiği ileri sürüldü.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
- Olay 
Hisar Mahallesi'nde bulunan Karaman Kalesi yakınında evine giden Mehmet Başar'a kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ateş açılmış, saldırıda yaralanan Başar, kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. 




karaman cinayet