Mehmet Ali Han; "Doğrusunu Söylemek Gerekirse İçim Yanıyor"

TAKİP ET

*Senelerdir Kütahyaspor’u destekleyen bir belediye başkanı var. Geçen sene Batman’ı şampiyon yapan bir vali. Mersin, Aksaray daha nice şehirler. Spora ve şehre yatırım yapan bütün belediyeleri tebrik ediyorum.
*Bu şehirde para kazanan insanları, bu şehrin oylarıyla seçilenleri zamanı gelince halkımız sorgulayacak, bundan hiçbir şüphem yok.
Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han Sosyal Medya hesabından yayınladığı mesajında ‘İçim Yanıyor’ diyerek şu paylaşımı yaptı;
“İçim yanıyor. Benim hemşerilerim daha güzel temsil edilmeye layıklar. Kendi kendime çok düşündüm bazı şeyleri dile getirmeli miyim yoksa getirmemeli miyim diye ve karar verdim, artık içime attıklarımı söyleyeceğim. 
Ayvalık Balıkesir’in bir ilçesi. Geçen hafta oynadığımız play-off maçını şehrin meydanında büyük ekranda birlik ve beraberlik halinde izlediler.
Senelerdir Kütahyaspor’u destekleyen bir belediye başkanı var. Geçen sene Batman’ı şampiyon yapan bir vali. Mersin, Aksaray daha nice şehirler. Spora ve şehre yatırım yapan bütün belediyeleri tebrik ediyorum.
Eğer çocuklarımızın kötülüklerden alıkoymak istiyorsak, Karaman’ı dışarda iyi bir biçimde tanıtmak istiyorsak, biraz sosyal olmak gerekiyor. Kazandığımız paraların bir kısmın bu şehir için harcamamız gerekiyor. Halkın oylarıyla seçilen insanlarında halkımıza bu yönde de hizmet etmesi gerekiyor.
Karaman FK – Ayvalıkgücü Belediyespor maçı için Ayvalık Meydanına büyük ekranda maç yayını veriliyor ve halk birlik beraberlik içeresinde müsabakayı izliyor. Ayvalık ilçe Belediye Başkanı’nı tebrik ediyorum. 
Doğrusunu söylemek gerekirse içim yanıyor, kıskanıyorum. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz, sadece gençlerimiz için, şehrimiz için istiyoruz.
Çok değerli hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum. Anne, baba, çocuk demeden şehrimizi desteklemek için stadyumumuzu dolduruyorlar. Allah cc. Kendilerinde razı olsun. 
Bu şehirde para kazanan insanları, bu şehrin oylarıyla seçilenleri zamanı gelince halkımız sorgulayacak, bundan hiçbir şüphem yok.
Yarı Final’e çıkmış bir takımımız var. Bu takım sizin takımınız, bizi temsil eden şehrimizin takımı. 
Sevgili hemşerilerimden tek bir ricam olacak. 
1 Haziran Perşembe Günü oynayacağımız Orduspor 1967 müsabakasında çoluk çocuk, anne, baba, dede hepimiz lütfen bu takıma sahip çıkalım. 
Bu büyük fırsatı kaçırmayalım. 
O gün okullarımızı stadyuma getirelim. 2 saat bütün şehir maça kilitlensin, herkesin unutamayacağı bir an yaşayalım, yaşatalım. 
Şehrimizi bayraklarla donatalım, stadyumu dolduralım hatta stadın dışına büyük ekranlar kuralım. 
Birlik ve beraberlik içerisinde olalım. 
Böyle gelir şampiyonluk.”
 

karaman karaman fk