Mardin'den Ermenek'e acı haber

TAKİP ET

Mardin Kızıltepe-Viranşehir karayolunda dün akşam iftar saatinde meydana gelen trafik kazasında Karamanlı Uzman Çavuş hayatını kaybetti. Eşi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Kızıltepe-Viranşehir yolunda cip ile otomobilin Sürekli Mahallesi mevkinde İpekyolu üzerinde bulunan kavşakta çarpışmasıyla meydana geldi. Kazada araçlarda bulunan Mehmet Y., 32 yaşındaki Karamanlı uzman çavuş Uğur Keskin ve 29 yaşındaki Ayçanur Şeyma Keskin ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan aslen Ermenek ilçesi Elmayurdu köyünden olan ve Mardin Kızıltepe Jandarma Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yapan Uğur Keskin’in cenazesinin bugün saat 10.00’da Mardin’de düzenlenecek askeri törenin ardından memleketi Ermenek’e getirilerek 16 Mart Cumartesi günü Elmayurdu köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Aynı kazada ağır yaralanan uzman çavuşun eşi Ayçanur Şeyma Keskin’in ise yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayatı tehlikesinin bulunduğu bilgi edinildi.



Mardin Kızıltepe Uzman Çavuş Uğur Keskin trafik kazası Ermenek Elmayurdu