MAKRO ÜST GEÇİDİ TRAFİĞE KAPANACAK

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kentte devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çalışkan, Zembilli Mahallesi’nde bulunan köprünün çalışmalarının bittiğini aktardı. Siyaser-Beyazkent üst geçidinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Çalışkan, Sanayi kavşağına yapılan üst geçidin yılsonuna kadar tamamlanacağını söyledi.
Ulaşım master planı çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çalışkan, üniversitelerle yapılan çalışmalar sonucundan planın yılsonunda hazır olacağını vurguladı.
Master planın tamamlandığında raylı sistem ile ilgili çalışmaların başlayacağını dile getiren Çalışkan, Ulaştırma Bakanlığı ile protokol imzalayacaklarını aktardı.
Larende alt geçit çalışmalarının devam ettiğini, bu alt geçidin tamamlandığında Makro üst geçidinin trafiğe kapanacağını belirten Çalışkan, “Makro üst geçidi trafiğe kapanarak sadece bisiklet ve yayaların geçmesine izin verilecek. Büyük araçlar Gökkuşağı düğün salonunun yanında bulunan kavşağı kullanacaklar. Larende, Sümer ve Yenişehir mahallesine geçmek isteyen vatandaşlar Larende alt geçidini kullanacak. Larende alt geçidi bu yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu. 
Haber: Murat ÖZÜNAL