Makbule Orman Ortaokuluna ziyaret

TAKİP ET

Eğitim kurumlarına ziyaretlerini sürdüren Vali Fahri Meral, gün içerisinde Makbule Orman Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

12 Şubat 2020 Çarşamba günü ilimiz Hürriyet Mahallesinde eğitim - öğretim faaliyetlerini sürdüren Makbule Orman Ortaokulunu ziyaret eden Vali Fahri Meral, ziyaretleri esnasında okul ziyaretçi defterini imzalayarak sonrasında okul yöneticileri, öğretmenler, okul aile birliği başkanı ve mahalle muhtarıyla toplantıda bir araya geldi.

Makbule Orman Ortaokuluna gerçekleştirdiği ziyarette Vali Meral, okul bünyesinde bulunan ve öğrencilere teknik destek sağlayan dijital sınıfı ve okul kütüphanesini gezerek incelemelerde bulundu. 

Yetkililerden eğitim - öğretim faaliyetleri ve yürütülen projelerin yanı sıra öğrencilere yönelik verilen sosyal etkinlikler hakkında da bilgiler alan Vali Meral, bir araya geldiği öğrencilerle bir süre sohbet ederek, eğitim ve öğretimlerinde başarılar diledi.  

Vali Fahri Meral’in Makbule Orman Ortaokuluna yaptığı ziyarete; İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, okul müdürü Abdullah Yıldırım, okul aile birliği başkanı Sadık Sönmez ve mahalle muhtarlığı ihtiyar heyeti üyesi İbrahim Gülcan eşlik etti.