Makamlar bugün onlara devredildi

TAKİP ET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamların sahipleri kısa süreliğine de olsa minikler oldu.

Karaman’da Kazımkarabekir Kaymakamı Salih Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makamını Yağmur Hayat Özden ve Selim Batur'a devretti. Temsili makama oturan küçük Kaymakamlar, İlçenin yönetimini üstlenip, öncelikli sorunlarına değindiler.

Kaymakam Kaya, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, onları hediyelerle uğurladı.

Ayrancı’da ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sembolik olarak gerçekleştirilen makam devir teslim töreninde Kaymakam Alptekin Ünlü makam koltuğunu Ayrancı Yavuz Sultan Selim İlkokulu öğrencilerinden Eymen Yuşa Eren’e devretti.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ünlü, öğrencilere hediyelerini takdim ederek gelecek hedeflerinde ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Ermenek Kaymakamı Fatih Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı münasebetiyle Kaymakamlık Makamı’nı temsili olarak Şehit Danış Tunalıgil İlkokulu 3/A öğrencisi Elanur Erdoğan ve 4/A sınıfı öğrencisi Emir Aydın’a devretti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Erdoğan başarı dileklerinde bulunarak çocukların bayramını kutladı.

Başyayla Kaymakamı Gizem Karlıca, Şehit Ali Rıza Yücel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Zümra Uğuz'a Kaymakamlık Makamını devretti.

Temsili Kaymakam Uğuz, Kurum amirlerinden bilgi alarak onlara talimatlar verdi.

Kaymakam Karlıca, öğrenci ve öğretmenini uğurlamadan önce hediyelerini takdim etti.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ise makam koltuğunu Gevher Hatun Anaokulu öğrencisi Tuğra İsa Altın’a devretti.

Okumuş, minik Emniyet Müdürü’nden şehrin huzuru için yapılması gerekenleri dinledi.