Liseli Gençler Filede Buluştu

TAKİP ET

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ...

LİSELİ GENÇLER FİLEDE BULUŞTU
2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen okullararası gençler voleybol il birinciliği müsabakaları başladı.
2014 - 2015 Eğitim ve öğretim yılı voleybol il temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası gençler(kız-erkek) voleybol müsabakaları 12 okuldan 128 sporcunun katılımı ile Spor Lisesi ve Anadolu Lisesi Spor Salonlarında yapılan ilk gün karşılaşmaları ile başladı.
Müsabakaların ilk karşılaşmasında Genç Kızlar kategorisinde Spor Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesini 3-0 ‘lık net bir skorla mağlup etti. Genç Erkekler kategorisinde yapılan günün ilk karşılaşmasında ise, Karaman Bifa Anadolu Lisesi, Karaman Anadolu Lisesini 3-0’lık rahat bir sonuçla geçmesini bildi.
Okul Sporları faaliyetlerindeki katılım sayısının ve tesislerdeki doluluk oranının arttığını belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Karaman’da voleybol branşına olan yoğun ilgiyi Okul Sporları faaliyetlerinde düzenlenen il birinciliği müsabakalarında rahat bir şekilde görmekteyiz. Öğrencilerimiz artık spor tesislerimizi aktif bir şekilde kullanmaktadırlar.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimize kapılarımızı sonuna kadar açtık. Bu çalışmalarımız doğrultusunda okul sporları faaliyetlerine katılan okul sayımızın artması ligi daha da heyecan verici hale getirecektir. İnşallah hedefimiz gelecek yılda okullararası müsabakalara daha fazla okulun katılmasıdır' dedi.
İl müdürü Kısacık, Gençler Voleybol İl Birinciliği Müsabakalarında mücadele edecek olan bütün takımlara başarı dileklerinde bulundu.
İlk gün maç sonuçları ise;
Erkekler Kategorisi
Karaman Bifa Anadolu Lisesi – Karaman Anadolu Lisesi (3-0)
Karaman Spor Lisesi – Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (3-0)
Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi – Karaman Lisesi (1-3)
Kızlar Kategorisi   
Spor Lisesi – Güzel Sanatlar Lisesi (3-0)
Karaman Anadolu Lisesi – Nefise Sultan KML (0-3)
Akçaşehir ÇPL – Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi (3-0)
Yunuskent Anadolu Lisesi – Temizel Ünlü Teknik ve Anadolu Lisesi (0-3)