Liderlikten Olan Kastamonuspor, Iğdır Maçına Kilitlendi

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta Kastamonuspor, İnegölspor deplasmanında 90. Dakikada öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarında kalesinde gol gördü ve maç 1-1 sona erdi. Kastamonuspor bu sonuçla liderliği kaybetti.

Kastamonuspor ilk devrenin sonunda 7 puan farkla lider konumdayken, ligin ikinci devresindeki ilk dört maçta sadece dört puan toplamış oldu.

Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, İnegölspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Sahanın mutlak hâkiminin GMG Kastamonuspor olduğunu ifade eden Eriş'in açıklamaları şöyle, "Kazanmak için gelmiştik. Kazanıp BAY geçeceğimiz hafta öncesi puanımızı kazanmak istiyorduk. 90'da bulduğumuz golün ardından, 90+ 7'de beraberlik golünü yedik. Bazı durumlara göre değişkenlikler yaşanıyor onları sevmiyorum. 5 dakika uzatma verilmişiniz, 7'nci dakikada gol yiyoruz. Eğer 5 dakika uzatma vermişseniz bitireceksiniz. Bunu İnegöl’ün golü ile ilgili söylemiyorum. Kimse beni yanlış anlamasın. Hiçbir zaman ağlamam. Böyle şeyler için gözyaşı dökecek kadar zavallı ve medet umacak kadar aciz değiliz. Ama bittiyse bitireceksiniz. Neden uzatıyoruz? İnegöl takımı golü atıyor madem bitir neden hala uzatıyorsunuz. Ben hakemlerden dert yanmıyorum. Ben sadece karar veriyorsanız doğru karar verin diyorum. Biz çok zor bir maç bekliyorduk ama öyle olmadı. Sahanın mutlak hâkimiydik. Hiç pozisyon vermedik. Hiç pozisyon vermeden 1 şut yedik ve gol oldu. Deplasmanda kazanılan puanın önemli olduğunu düşünüyorum. Yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta ara veriyoruz. Sonraki hafta Iğdır gelecek. Rakibimizin Iğdır olduğunu biliyoruz” dedi.


GMG Kastamonuspor lider Iğdır FK Levent Eriş