Lider Amedspor-GMG Kastamonuspor ile arasındaki farkı 3'e çıkardı

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi kırmızı grubun lideri Amed Sportif Faaliyetler, kendi evinde İnegölspor'u konuk etti. Yağmurlu havaya rağmen Diyarbakırlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. 33 bin kapasiteli stadyum dolarken, Amedspor, İnegölspor'u gol yağmuruna tuttu.

Amedspor, İnegölspor’u 5-2 yenerek liderliğini sürdürürken yakın takipçisi Kastamonuspor ise deplasmanda Derincespor ile 0-0 kalarak aradaki puan farkını 3’e çıkardı.

14 Nisan Pazar günü lider Amed Sportif Faaliyetler deplasmanda GMG Kastamonuspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç her iki takım içinde büyük önem taşıyor.

Ligde üçüncü sırada yer alan Alagöz Holding Iğdır FK ise Uşakspor’u deplasmanda 6-1 mağlup ederek puanını 64’e çıkardı.

Grupta dördüncü sıradaki Anagold 24Erzincanspor ise Isparta deplasmanında rakibi Isparta 32 Spor ile 1-1 berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan takım oldu.

Menemen FK ise Aksaray deplasmanında Motolux 68 Aksaray Belediyespor ile 0-0 berabere kalan ve bir puana razı olan diğer takımlar oldu.

İskenderunspor ise sahasında konuk ettiği Somaspor'u 3-0 mağlup etti ve haftayı 3 puanla kapatarak 6. Sırada yer aldı.

Gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü ise sahasında Fethiyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında İbrahim Can Köse’nin golüyle 1-0 öne geçen ve ikinci yarıya bu skorla başlayan temsilcimiz, karşılaşmanın 90. Dakikasında yediği golle karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak bir puana razı oldu.

Ligin 34. Haftasında diğer maçlarda ise düşme hattında yer alan Düzce Cam Düzcespor ile Denizlispor arasındaki 6 puanlık maçta gülen taraf rakibini 3-0 yenen Düzce Cam Düzcespor oldu.

Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor ile Etimesgut Belediyespor arasındaki karşılaşmada 1-1’lik skorla sonuçlandı.

 




Amed Sportif Faaliyetler GMG Kastamonuspor Karaman Futbol Kulübü Iğdır FK