KYK'LI ÖĞRENCİLER ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

TAKİP ET

KYK'lıöğrenciler 30 Haziran 1997 tarihinde kuzey Irak'ta pkk terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan İsa KİRİŞ'in annesini ziyaret etti.

KYK’lı öğrenciler Ramazan Ayı dolayısıyla yaptığı ziyarette,  vatan, millet ve bayrak uğrunda hiç çekinmeden canını seve seve veren şehitlerin tüm dünyaya örnek kahramanlar olduğunu ifade ederek şehit annesini Ramazan Ayında da yalnız bırakmadılar.
Ayrıca öğrenciler; Her fırsatta şehit ailelerimizi ziyaret edip onların hatırlarını soruyoruz. Mübarek Ramazan Ay’ında da şehit ailelerimizi ziyaret ederek, vatanımızın birliği, bütünlüğü, huzuru ve güvenliği için şehit olanlara devlet ve millet olarak minnet borçlu olduğumuzu bir kez daha dile getirmek istiyoruz dediler.
Öğrenciler şehit annesi Raziye KİRİŞ’e“Bizler şehitlerimizin yerini dolduramayız belki ama bilin ki bizler her zaman sizlerin yanındayız. Sizin aileniz artık bizleriz” dediler.
Şehit annesi de öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu ziyaretin kendisine bir güç ve güven duygusu verdiğinin, devletinin ve milletinin her daim yanında olduğunu hissettirdiğini dile getirerek mutluluğunu ifade etti.