'KÜSİ' DESTEKLERİ..

TAKİP ET

81 İlde oluşturulan KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulu'nun faaliyetlerinin ilgililere tanıtımı yapılması için KÜSİ'ye yönelik destekler hakkında Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nde toplantı yapılacak

‘KÜSİ'  DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği'ne (KÜSİ) yönelik KOSGEB destekleri, Sanayide Enerji Verimliliği, Karaman'a özgü MEVKA destekleri ile ilgili toplantı yapılacak. 
Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda bugün saat 14'de yapılacak olan bilgilendirme toplantısını duyuran Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü: “KÜSİ'nin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasıyla düşük ve orta-düşük teknoloji ürünlerin ve üretim yöntemlerin orta-yüksek ve yüksek  teknoloji ürün ve süreçlere evrilmesi sağlanarak, katma değeri yüksek ürün ve hizmetler üretilmesi hedeflenmektedir. 
    Bu hedef doğrultusunda Türkiye KÜSİ Stratejisi ve Eylem Planı (2015-2018) yayınlanarak; ülkemizde KÜSİ'de paydaşlar arasındaki sinerjiyi artırmak, ulusal inovasyon ekosisteminde bu işbirliğini geliştirmek amaçlanmıştır. Eylem planında yer alan "İletişimde kurumsal yapılanma, iletişim ve algıyı oluşturmak" hedefine yönelik olarak da 81 ilde KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulları oluşturulmuştur. 
    Bu kapsamda oluşturulan Karaman KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulu'nun ve faaliyetlerinin ilgililere tanıtımının yapılması amacıyla, KÜSİ'ye yönelik KOSGEB destekleri, Sanayide Enerji Verimliliği, Karaman'a özgü MEVKA destekleri ile ilgili toplantısı bugün yapılacak olup, tüm sanayici  ve ilgililerin toplantıya katılmalarını bekliyoruz.”