Kurşun, Taşeli'deki Sağlık Yatırımlarını İnceledi

TAKİP ET

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Taşeli bölgesinde yapımı devam eden sağlık yatırımlarının son durumlarını inceledi.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’un Taşeli bölgesi ziyaretleri kapsamında Taşeli bölgesine giden İl Sağlık Müdürü Kurşun ve beraberindeki heyet Başyayla ilçesinde yapımı planlanan Entegre Devlet Hastanesi alanında yapılan incelemenin ardından Güneyyurt kasabasında yapımı süren 4-5 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Güneyyurt Kasabası Belediye Başkanı Ahmet Arı ve yüklenici firma yetkilileri ile inşaat sahasını gezen Dr. Kurşun, yapımı devam eden sağlık tesislerinin en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacağını duyurdu.

Daha sonra Ermenek ilçesinde yapımı devam eden Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaatını da gezen Kurşun, burada da yetkililerden bilgiler aldı. Yüklenici firma yetkilileri ile inşaat sahasını gezen Dr. Kurşun, yapımı devam eden Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacağını belirtti.