KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

TAKİP ET

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne Kurban Bayramı Mesajında;
"Karaman Emniyet Müdürlüğü olarak hizmet vermekten onur duyduğumuz Saygıdeğer Karamanlı Hemşerilerimizin, Mübarek Kurban Bayramını şahsım ve Teşkilatım adına en içten duygularımla tebrik eder, her zaman olduğu gibi içinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte de bizleri yalnız bırakmayarak destek oldukları için şükranlarımı sunarım.
Ülkemizin bekası uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarken, şehitlerimizin ailelerine, gazilerimize ve Karamanlı Hemşerilerimize sevdikleri ile birlikte, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum. Kamuoyuna ve Basına saygı ile duyurulur.”dedi.
AK PARTİ KARAMAN İL BAŞKANI NAZMİ ÜNLÜ;
Bir kurban Bayramına daha ulaşmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban Bayramı dostluğun ve kardeşliğin, komşuluk ve muhabbetin bayramıdır. Bu bayramın özünde, paylaşmak, bölüşmek, dayanışma içinde olduğumuzu göstermek için vardır. Bizim anlayışımıza göre “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir”, onun için bu bayramda tüm hemşerilerimizden kendi çevrelerindeki yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine, şehit yakınlarına, gazilerimize, kucak açmalarını, onlara sahip çıkmalarını özellikle istirham ediyorum.
     Bu duygu ve düşüncelerle tüm Hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın kentimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için iyilikler getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.
AK PARTİ KARAMAN MERKEZ İLÇE BAŞKANI AHMET AKÇA
“Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Birbirimize ve ülkemize olan sevgimiz bu güzel günlerde daha da artacaktır.
Bayramın bize kazandıracağı manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız. Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin yadigarlarını, ailelerini, çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, onların yanında olacağız.
Bu duygular içinde bütün hemşerilerimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam alemine, tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum.
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI ÜMİT GÜLİN GÖKSOY;
"Birlik ve beraberliğin simgesi olan bayramlarımızdan birine daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.Barışı, dostluğu, hoşgörüyü; sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını pekiştirerek manevi hassasiyetleri geliştiren bayramlar, bizi ortak duygular çerçevesinde buluşturarak milli ve dini duygularımızı, inançlarımızı, örf ve adetlerimizi uygulayıp sergilememize ve toplumda millet olma şuurunun şekillenmesine katkı sağlamaktadır.
Kurban Bayramı  birlik ve beraberliğimizi pekiştiren önemli günlerden biri olmasının yanında, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşayacağımız günlerdir. Bayramın bizlere kazandıracağı paylaşma arzusu, karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, bayramda yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek en büyük temennimizdir.
Bu müstesna bayram günleri vesilesiyle ülkemiz ve coğrafyamızın içinde bulunduğu zor günlerin bayramlarımız vesilesiyle son bulmasını temenni ediyorum. Küskünlerin barıştığı, insanların kardeşçe kucaklaştığı günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramının bütün insanlık âlemine huzur ve barış getirmesini; başta Karamanlılar olmak üzere ülkemizin ve tüm Müslümanların Kurban Bayramını kutluyor, sağlık dolu nice bayramlar diliyorum"

KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLARI
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Yayınladıkları mesajda;
“Bayramlar bizim en sevinçli ve en mutlu günlerimizdir. Bayramlarda sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik duygularını hep birlikte tadarız. Bayramlar bizim için barıştır, dayanışmadır, birliktir ve kardeşçe kucaklaşmadır. Kurban Bayramı, paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı anlatır. Özünde sevgi ve huzur vardır.
Bayramların getirdiği manevi ortamın değerini iyi bilmeli, umut ve sevgiyle yarınlara hazırlanmalıyız. Bayramların toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan yönünü unutmamalıyız. Bizler; Milli ve Dini Bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. 
Bu duygu ve düşüncelerle sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı'nın, ulusumuza birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; tüm ulusumuzun sevdikleriyle beraber sevgi ve muhabbet dolu bir bayram geçirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.