Kulüp Yönetimi; "İyi günde ve kötü günde hep birlikte başardık"

TAKİP ET

*Karaman Belediyespor Yönetimi tüm futbolcular ile helalleşerek ve alacakları garanti altına alarak vedalaştı.

*Kulüp Yönetimi ve Futbolcuların birçoğu gelecek sezon için de Karaman’ın başarısı için birlikte olma kararı aldılar.

Karaman Belediyespor Yönetimi Cumartesi günü oynana son Lig maçı ile Ligde kalmayı garantilenmesinin ardından Kulüp binasında bir araya geldiler.

Tüm imkansızlıklara rağmen sezonu ligde kalarak tamamlayan Karaman Belediyespor Yönetimi, Teknik heyet ve Futbolcular kulüp binasında bir araya geldi.

Eski Kulüp başkanları Ali Kamer ve Muharrem Yurtsever, Mevcut Başkan Bayram Uysal’ın da katılımı ile durum değerlendirmesi yapıldı.

Pazar günü de Kulüp Yönetimi Futbolcular ile tek tek helalleşerek ve alacakları garanti edilerek vedalaşıldı. Vedalaşmada Futbolcuların çoğunluğu ile gelecek sezon için de Karaman’ın başarısı için yeniden birlikte olma kararı alındı.

Bu arada Kulüp Yönetimi Teknik Direktör Okan Kopan ile önümüzdeki sezon için devam kararı aldı ve gelecek sezon için sözleşme imzaladılar.

Kulüp Yönetiminden yapılan açıklamada; “3. Ligin ilk sezonunda zor bir süreçten geçtik. Tüm imkansızlıklara rağmen Kulüp Yönetimi, teknik heyet ve Futbolcular zorluklara birlikte katlanarak mutlu sona erişilerek Ligde kalmayı başardık.

Birçok eleştirilere ve imkânsızlıklara rağmen bir ekip ruhu ile hareket edilerek bu mutlu sona ulaştık.

Bu noktada bize güvenen ve inan tüm Futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. 

Ligin son kritik maçında ve Lig boyunca hep yanımızda olan ve destekleyen Valimiz Sayın Alpaslan Işık’a Belediye başkanımız Sayın Savaş Kalaycı’ya, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Behçet İşlek’e, Karaman İl Jandarma Komutanı Alb. İsmail Şahin’e, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş’a, sezon boyu Pandemi nedeni ile ayrı kaldığımız ancak desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz taraftarlarımıza ve taraftar grubu liderlerimize, bizlere maddi destek veren tüm Karamanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” denildi.






karaman karaman haber karaman belediyespor spor maç futbol