Kültür Keşifleri Programında Karaman Keşfedilecek

TAKİP ET

TÜRSAB Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanlığı tarafından düzenlenen "Elma Yolu Bilgilendirme Gezisi" kapsamında geçtiğimiz hafta gastronomi turizminin gelişimine katkı sağlamak, ülkemizin, 4 mevsim gezilebilecek zenginliklerle dolu kültür rotalarına sahip olduğunu göstermek, buraları tanıtmak amacıyla düzenlenen gezi kapsamında Niğde, Karaman ve Konya bölgesinde turlar yapılmıştı.

Geziye Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Gencer ve Nalan Yeşilyurt, Asya BTK Başkanı Sedad Başalan, Konya BTK Başkanı Özdal Karahan ve Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanı Ömer Kartın'ın katılımıyla geçekleşen geziye ulusal ve yerel medyadan gazeteciler, gastronomi yazarları ve acentalar büyük ilgi görmüştü.
TÜRSAB TV’de 24 Mayıs Salı günü saat 16.00’da TÜRSAB Kültür Turizmi İhtisas Başkan Yardımcıları Özgür Ildır Öksüz ve N. İlham Seyyale’nin sunumlarıyla yayınlanacak olan ‘Kültür Keşifleri’ programının yeni bölümüne, Karamanlı Uzman Arkeolog Ünsal Özırmak konuk oluyor.
M.Ö 8. yüzyıla dayanan tarihi, birçok medeniyete ev sahipliği yapan doğal güzellikleri, yeraltı şehirleri, doğa harikası mağaraları, inanç merkezleri, bereketli topraklarıyla Karaman’ın keşfedileceği programa izleyiciler sorularını Facebook ve Youtube üzerinden iletebilecek.