KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

TAKİP ET

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI


    Karaman’da S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi eli ile projelendirilen Tornacı, Tamirci ve Kaynakçı esnafı için yeni dükkanların inşaat yapım işleri hızlandı.
    Yaklaşık 3 yıl önce projelendirilen ve gerekli arsa ihale ve ilgili bakanlık onayının ardından Karaman’da esnafa yeni işyerleri kazandırılması planlanan sanayi dükkanları fiziki çalışmalar başladı.
    Karaman Tornacılar, Kaynakçılar, Oto Motor ve benzeri Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Özbay ve Yönetimi tarafından hassasiyetle takip edilen sanayi dükkanları için İlde Kocadüz mevkisindeki şantiye sahası kurularak yapılan çalışmalar arttı. Kolon direkleri, beton ayakları ve demir aksam işleri ile betonlama işlerinin yoğun gözlendiği çalışmalarda Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından da takip ediliyor.
    Yeni işyerlerinin tamamlanması ile borçlandırılan esnaflar, yapım çalışmalarının bitmesi ile sektördeki mekanlarını yenileyerek kendi işyerlerine kavuşmuş olacak.
    Başkan Özbay, ayrıca çalışmalar kapsamında şantiye sahasında da zaman zaman incelemelerde bulunarak çalışmalarda emeği geçen bütün ekibe teşekkür etti.