KTSO'DAN SMMMO ZİYARETİ

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay,

Karaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Okhan Tolga Sayan, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz ve Genel Sekreter Mehmet Güneş Dinçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten konuşan Karaman TSO Başkanı Mustafa Toktay, Okhan Tolga Sayan Başkanlığında Karaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası yeni yönetimine başarılar dileyerek, mali müşavir ve muhasebecilerin iş dünyasının en büyük parçası olduğunu söyledi.

Toktay konuşmasının devamında; “Mali Müşavirler Odası en büyük paydaşlarımızdan bir tanesi olup iş ve işlemlerimizde birlikte çalıştığımız birlikte yol aldığımız önemli bir odamız. Meslek mensuplarının yaptığı iş ve işlemler, bilgilendirme, eğitim konularında birbirimizle sürekli iletişim içerisindeyiz. Yeni yönetimin Karamanımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Okhan Tolga Sayan ve Yönetimi; ziyaretinden dolayı Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay'a teşekkür ederek, inşallah bizde hayırlı hizmetler yapmak üzere Karamanımıza ve üyelerimize en güzel hizmeti vereceğiz. Sivil toplumun bir unsuru olarak diğer kuruluşlarla ve kurumlarla hep diyalog içerisinde olacağız ve bu dönemde de aynı anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dediler.