KTSO'NUN TURİZM ÇALIŞTAYI BUGÜN BAŞLIYOR

TAKİP ET

*TURSAB Üyesi 40 Tur Operatörünün katılacağı Çalıştay'da Karaman'ın tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılacak ve operatörlere gezdirilecek.

KTSO’NUN TURİZM ÇALIŞTAYI BUGÜN BAŞLIYOR
*TURSAB Üyesi 40 Tur Operatörünün katılacağı Çalıştay’da Karaman’ın tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılacak ve operatörlere gezdirilecek.

    Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KTSO) Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) işbirliği ile Karaman’ın 
Kültür ve İnanç Turizmi potansiyelinin tanıtılması kapsamında düzenlenen “Karaman Turizm Çalıştayı” bugün başlıyor.
    Çalıştay’a  Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) üyesi 40 Tur Operatörü yetkilisinin katılacağı ve 3 gün sürecek etkinliklerde katılımcı Operatörlere Karaman’ın Turizm potansiyeli anlatılıp, görsel sunumlar yapılacağı ve bu yerlerin düzenlenecek gezilerle ilgililere bizzat tanıtılacağı öğrenildi.
    Bugün başlayacak olan ‘Karaman Turizm Çalıştayı’ konuklara otelde yöresel kahvaltı ikramının ardından saat 10,30’da KTSO’daki Çlıştay ile devam edilecek.
    Öğleden sonra da Karaman merkezdeki Tarihi ve Turistik yerler gezdirilecek.
    Yarın DA Karadağ Binbir Kilise, Manazan Mağarası, Taşkale Tahıl Ambarları ve İncesu Mağarası gezdirilecek, son günü ise Ermenek’in tarihi ve turistik yerlerinin gezisi ile çalıştay sona erecek.
    TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un işleri nedeni ile bu çalıştaya katılamayacağı ancak KTSO Başkanı Mustafa Toktay’a Wkim sonu veya Kasım ayında 2 günlük bir İnfotur sözü verdiği öğrenildi.