KTSO Meclis Üyeleri TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri'ne Katıldı

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Meclis Başkan Yardımcısı Sinan Biçer,  Meclis Üyeleri Ahmet Bozoğlu, Emre Öztoprak, Halil Karadağ,  Hasan Gülkun, İbrahim Küçük, İlker Kılıç, Mehmet Erman Koyuncu, Nuri Eren ve Genel Sekreter Ayşegül Koçak Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından düzenlenen meclis üyeleri bilgilendirme seminerlerine katıldılar.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nde gerçekleşen ve 2 gün boyunca devam eden seminerlerde oda ve borsaların meclis üyeleri için bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Seminere TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da katıldı.

 Hisarcıklıoğlu eğitime gelen meclis üyelerine demokrasinin en çok işlediği kurumun TOBB olduğunu, meclis üyelerinin atamayla değil seçimle göreve geldiğini vurgulayarak, “En zor seçimde bizimkidir. 4 yıl boyunca ekmek kavgası verdiğin rakibinden oy istemek en zor iştir” ifadelerini kullandı.

Bu işlerde para pul olmadığını ifade eden TOBB Başkanı, işlerinden, evlerinden ve arkadaşlarından fedakarlık ettiklerini söyledi. Hisarcıklıoğlu, “İnsanlara tam da faydalı olacak yerdesiniz. İlinize, ilçenize katkı vermek istiyorsanız bulunduğunuz makamlar müthiş bir fırsat. Unutmayın insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” şeklinde konuştu. Seminerlere katılan meclis üyelerine TOBB’un kurumsal yapısı ve faaliyetleri, protokol kuralları, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ve iş hayatında iletişim gibi konular da eğitimler verildi.

Seminere katılan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası heyetine kaldıkları otelde sürpriz yaparak gelen Ak Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam heyetimizle uzun bir sohbet gerçekleştirdi. Ankara’da da gündem yine Karaman’dı. Karaman’ın sorunları ve çözüm önerileri üzerine gerçekleşen sohbetten tüm heyet memnuniyetini dile getirdi.



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Rifat Hisarcıklıoğlu Karaman Ticaret ve Sanayi Odası seminer