KTSO DEMOKRASI MİTİNGİNDE

TAKİP ET

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, demokrasi nöbetine destek vermek üzere Karaman'a geldi.

Aktekke Kent Meydanın'da Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleştirilen demokrasi nöbeti mitinginde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri yerlerini aldı.
Aktekke Kent Meydanında kalabalığa seslenen Lütfi Elvan "Bu ihanet şebekelerine karşı bu çakallara, bu şerefsizlere kaşı mücadelemizi sürdüreceğiz ve bunların köklerini kazıyacağız." dedi.
Kızılay Meydanı'nda, darbe girişimine karşı “demokrasi nöbeti” tutan vatandaşlara hitap eden Elvan, ülkenin birliği, bütünlüğü için Ankara'da 15 Temmuz'da göğsünü tanklara, silahlara siper eden vatandaşların birer demokrasi kahramanı olduğunu belirtti. Darbe girişimine direnen vatandaşların dünyaya Türk milletinin gücünü gösterdiğini anlatan Elvan, dünyanın demokrasi nöbeti tutan vatandaşları görmediğini söyledi.
Demokrasi ve milli irade için göğsünü siper eden şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Elvan, darbe girişimi sırasında şehit olanların İstiklal mücadelesi veren şehitlerle aynı yerde olduğunu dile getirdi.