KTSO'dan Konya Sanayi Odasına ziyaret

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ayşegül Koçak ve Akreditasyon Sorumlusu Derya Saraçoğlu kıyaslama çalışması yapmak üzere Konya Sanayi Odası'nı ziyaret ettiler. İletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler/projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde birlikte hareket etmek ve böylece ticari, coğrafik, tarihsel ve kültürel etkileşimi sağlayarak farklı yöre insanlarının işbirliğini geliştirmek felsefesiyle gerçekleştirilen ziyarette Odamız temsilcilerine Konya Sanayi Odası Genel Sekreteri M. Sedat Taşkazan, Genel Sekreter Yardımcısı Zübeyde Yılmaz, Akreditasyon Sorumlusu M. Serkan Kanarya ve Kalite Yönetim Sistemleri Temsilcisi Aysun Uysal eşlik ettiler.

Karşılıklı konuşma ve tanışmaların ardından her iki oda arasında kıyaslama çalışmasına geçildi. İki oda arasındaki akreditasyon sürecinde yapmış oldukları faaliyetler ve iyi uygulamalar karşılıklı olarak paylaşıldı.

Ziyaret sonrasında Konya Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Personeline Odamıza yapmış oldukları nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür edildi.