KTSO'dan Kalaycı, Demir, Büyükkarcı, Yeşildaş ve Gül'e Hayırlı Olsun Ziyareti

TAKİP ET

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Karaman Belediye Başkanı seçilen Savaş Kalaycı, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ile Kazımkarabekir Belediye Başkanı Durmuş Demir, Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş ile Sudurağı Belediye Başkanı Mustafa Gül'e Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celil Evcen ile Mehmet İşçi,  Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Eren, Ahmet Öztoprak, Bekir Coşgun, Ersin Atik, Ramazan Keçili 31 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Belediye Başkanlığı görevine seçilen Savaş Kalaycı’ya hayırlı olsun ziyaretlerinde ülke ekonomisi ve güncel konuları konuştular.

 Ziyarette, Başkanlar, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya Odanın faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleşen ziyarette, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi; Başkan Savaş Kalaycı’yı tebrik ederek, görevinin İlimiz ve Karaman halkı için hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş Kalaycı, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

KAZIMKARABEKİR BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ DEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celil Evcen ile Mehmet İşçi, ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Nuri Eren, Bekir Coşgun, Ramazan Keçili,  31 Mart 2024 tarihi itibariyle Kazımkarabekir  Belediye Başkanlığı görevine seçilen Durmuş Demir’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimi; Kazımkarabekir Belediye Başkanı Durmuş Demir’i tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir,  nazik ziyaretlerinden dolayı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

AYRANCI BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL BÜYÜKKARCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Eren, 31 Mart 2024 tarihi itibariyle Ayrancı Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yüksel Büyükkarcı’ya makamında hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimi; Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı’yı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, nazik ziyaretlerinden dolayı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

AKÇAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SONER YEŞİLDAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Eren, 31 Mart 2024 tarihi itibariyle Akçaşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Soner Yeşildaş’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimi; Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, nazik ziyaretlerinden dolayı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

SUDURAĞI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Eren ile Bekir Coşgun 31 Mart 2024 tarihi itibariyle Sudurağı Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimi; Sudurağı Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Gül, nazik ziyaretlerinden dolayı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.