KTSO'da TSE Kalibrasyon ve Tartı Aletleri Kontrolü Eğitimi

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (KTSO) yapılan açıklamada, “Akaryakıt istasyonlarında bulunan yakıt tabancaların kalibrasyonu ve tartı aletlerinin periyodik kontrolü hizmetleri daha önceden Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlükleri tarafından verilmekteydi. Bu hizmetlerin tamamı 01.01.2020 tarihi itibariyle Türk Standardları Enstitüsü tarafından verilmeye başlanmıştır. Türk Standartları Enstitüsü tarafından 09.01.2020 Perşembe Günü Odamız Karadağlı Toplantı Salonunda Saat 14.00 bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Söz Konusu Düzenlemeler kapsamında Türk Standartları Enstitüsü tarafından 09 Ocak 2020 Perşembe günü KTSO Karadağ Toplantı Salonu'nda saat 14.00’da düzenlenecek toplantıda “Akaryakıt istasyonlarında bulunan yakıt tabancaların kalibrasyonu ve tartı aletlerinin periyodik kontrolü hizmetleri” konularında bilgilendirme yapılacak olup; bu uygulamalardaki son değişiklikler ve başvuru esasları hakkında bilgi verilecektir.

Bahse konu hizmetlerde aksama ve mağduriyet yaşanmaması için düzenlenecek olan toplantımıza tüm üyelerimizin katılımlarını bekleriz” denildi. 

Tarih :09 Ocak 2020 Perşembe

Saat :14:00

Yer : KTSO Karadağ Toplantı Salonu