KSL: Bizim Karaman Sevdamız Sırtımızda Yük Değil, Göğsümüzde Açan Bir Çiçektir

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 13. Grupta haftalardır liderlik koltuğunu bırakmayan Aksaray 1989 Spor, bir maç eksiğiyle liderlik koltuğunu İmamoğlu Belediyesi'ne kaptırdı.

Ligin 15. Haftasında fikstür gereği Tarsus Belediyesi ile eşleşen ancak Tarsus’un ligden çekilmesi nedeniyle iptal olan maç nedeniyle Aksaray 1989 Spor haftayı puansız kapatarak liderlik koltuğundan inerken, en yakın takipçisi İmamoğlu Belediyesi de Kayseri Voleybol’un maça çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 galip sayılarak 35 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Gruptaki temsilcimiz Karaman Spor Lisesi ise Adana deplasmanında Seyhan Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk ve ikinci setlerinde rakibine 25-20, üçüncü sette ise 25-17’lik sayılarla yenilerek haftayı puansız kapatan taraf oldu.  Adana Büyükşehir Belediyesi ise Niğde Belediyesi’ni 3-0, Yenişehir Belediyesi Mersin İhtisas da Kuzeyboru Altyapı’yı 3-2 mağlup ederek haftayı puanla kapatan takımlar oldular.

Karaman Spor Lisesi Seyhan Belediyesi maçı sonrasında yaptıkları açıklamada, “TVF 2. Ligde mücadele eden takımımız hafta sonu Adana deplasmanındaydı. Sezonun sonuna yaklaşırken gençlerimizle şehrimizi temsil etmekten gurur duyuyoruz. Maçlar kazanılır, kaybedilir. Bizim Karaman sevdamız sırtımızda bir yük değil göğsümüzde açan bir çiçektir. Son top yere düşene kadar, çiçekler açsın diye” dediler.

Ligin bitimine 3 hafta kala temsilcimiz Karaman Spor Lisesi bu hafta Tarsus Belediyesi ile eşleşmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçirecek.