Kritik maçta gözler hakemlerde olacak!

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. grupta bu hafta sonu şampiyonluğun kaderini belirleyecek Isparta 32 Spor-Karaman Belediyespor maçtında 2 takım taraftarları da hakem hatası olmamasını temenni ediyor.

BAL temsilcimiz Karaman Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda Isparta 32 Spor'a konuk olacak. Lig başından beri sistematik olarak temsilcimize karşı hakem hataları bitmek tükenmek bilmedi. Temsilcimiz en son geçtiğimiz hafta kendi evinde Ortaca Belediyespor ile oynadığı maçta özellikle ilk yarıdaki hakem hataları ve  skandal bir kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Ortaca Belediyespor karşısında hakem hataları nedeniyle 3-0 yenik duruma düştüğü halde skoru 3-3 e getirerek 1 puanı koparan temsilcimiz Karaman Belediyespor, her maçta rakipleriyle beraber hakemleri de yenmek zorunda kaldı. 

Bu hafta temsilcimiz dost ve kardeş takım Isparta 32 Spor’la yapacağı maçta hem rakip adına hem de kendi adına hakem hatası olmasını istemiyor. Dostça geçecek karşılaşmada iyi olanın kazanmasını ve hakemleri ligi dizayn etmesini istemiyor. 

Isparta 32 Spor’u kendi evinde yenmesi ve Kestel Spor'un yenilmesi ya da berabere kalması halinde Karaman Belediyespor ligde liderliğe yükselmiş olacak.

Isparta 32 Spor - Karaman Belediyespor maçı 16 Şubat Pazar günü saat 14.00'de Isparta Atatürk Stadında oynanacak. Maçı ise Hatay bölgesi hakemi Erhan Kaya yönetecek.

Kritik maçta gözler hakemlerde olacak!