Köylülerin kuyu ruhsatı sorunu çözülecek

TAKİP ET

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, yaptığı açıklamada, "Köylerimizi üreticilerimizi ziyaret etmeye onları dinlemeye devam ediyoruz. AK Parti Milletvekilimiz Sayın Selman Oğuzhan Eser, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Yusuf Şahinbaş, TKDK İl Koordinatörümüz Özgür Öztürk ile birlikte Sudurağı kasabamız Beydilli ve Ekinözü köylerimizi ziyaret ettik.

Geçtiğimiz günde gerçekleşen yoğun dolu ve sağanak yağış sebebiyle zarar oluşan ekili arazileri yerinde incelemelerde bulunarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Üreticilerimizle başta bu yıl uygulanmaya başlanan münavebeli ekim tarımda kullanılan enerji ücretlerinin yüksek olması kuyu ruhsatları olmak üzere sorunları üreticilerimiz ve muhtarlarımız, Milletvekili Eser’e ilettiler. Özellikle kuyu ruhsatları ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ile görüşerek çalışmaların başlatıldığını belirten Milletvekilimiz ile yaptığımız ziyaretlerde yoğun ilgi ve misafirperverlikleri için köylülerimize sonsuz teşekkürler ederiz." dedi.