Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Karaman İli Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

02 Mayıs 2019 Perşembe günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; il Genel Meclis Başkanı Âdem Kapar, il genel meclis üyeleri ile birliğe üye köy muhtarları katıldı.

Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu açılış konuşmasında Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının 2019 yılı Mayıs ayı ilk olağan meclis toplantısının ilimiz için hayırlı olması dileklerinde bulundu. Vali Yardımcısı Türkoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından göreve gelen il genel meclis başkanı Âdem Kapar, il genel meclis üyeleriyle mahalle ve köy muhtarlarını tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yeni görevlerinde başarılar diledi. 

Toplantı, başkan vekili ve kâtip üye seçimi ile 2018 mali yılı kesin hesabının görüşülmesi ve ibra edilmesi ile devam etti. 

Birlik encümeni seçimleri ile devam eden toplantıda, il genel meclis üyelerinden Hakkı Karaduman ve Âdem Gök, muhtarlardan Yazılı Köyü muhtarı Hüseyin Köpüklüoğlu ve Beydili Köyü muhtarı Cemil Tümer yapılan seçimin ardından birlik encümeni üyeliğine seçildiler. 

Vali Yardımcısı Türkoğlu birlik encümeni üyeliğine seçilen üyeleri tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantı, temennilerin ardından sona erdi.