KÖY YOLUNDA FECİ KAZA 2'Sİ ÇOCUK 6 KİŞİ ÖLDÜ

TAKİP ET

Karaman'da öğleden sonra köy yolunda meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Karaman Mesudiye Köyü yolu 3. Km’sinde meydana geldi. Köy yolunda seyir halnde olan  Birol Şan (54) yönetimindeki 70 AF 930 plakalı otomobil ile Tolga Tapramaz (27) yönetimindeki 42 VL 396 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen feci kazada 2’si çocuk 6 kişi hayatını kaybetti.

Kazada 70 AF 930 plakalı otomobil de bulunan Biraol Şan, Durdane Şan, Muhammet Şan, Dursun Şan ve soy isimleri öğrenilemeyen Havvanur ve İrem adında iki çocuk hayatını kaybetti. 42 VL 396 plakalı otomobil de bulunan Tolga Tapramaz, Handan Tapramaz ve Ayşe Demirci yaralandı. Kaza da 4 yaralı ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Kaza yerine gelen sağlık görevlileri 6 kişinin öldüğünü teşhis ederken, Cumhuriyet Savcılığı olay yerine gelerek inceleme başlattı.
    MİLLETVEKİLİ ŞEKER’DE KAZA YERİNDE İNCELEME YAPTI
    Köy yolunda meydana gelen feci kazanın ardından kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, Karaman Milletvekili Recep Şeker, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü de 6 kişinin yaşamını yitirdiği kaza yerine gelerek bilgiler aldı.
    Kazada soruşturma sürerken, kazada ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi.