KOSGEB mikro ve küçük işletmelere destek programı toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde KOSGEB mikro ve küçük işletmelere destek programı toplantısı yapıldı.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizde Birlik Başkanı Bayram Uysal, KOSGEB Karaman İl Müdürü Mevlüt Tavşan, Birlik yönetim kurulu üyeleri Cemal Özbay, Şuayip Dik, Fatih Elitok, Lokantacılar Odası Başkanı Alaaddin Divleli, şoförler odası başkanı cemalettin canuylası, Marangozlar Odası Başkanı Bülent Ergen, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Adem Ülküsever İle Odaların Genel sekreterlerinin katıldığı KOSGEB Mikro ve küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı ile ilgili bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan MKİ kredileri hakkında detaylı bilgiler vermiş; bu krediden İmalat Sektöründe faaliyet gösteren gerçek usulde vergi mükellefi olan, 2019 yılı geliri 75.000 liranın üzerinde olan, 2020 yılı ilk 5 aylık gelirinde %25 gelir kaybı olan esnaf ve sanatkarların bu krediden faydalanabileceğini 30.000-75.000 lira gibi 3 yıl ödemesiz ve faizsiz kredilerden faydalanılabileceğini belirtti. İmalat sektöründe faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlarımızın E-DEVLET üzerinden müracaat etmelerini belirtti.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal’da “Sayın Müdürüm, bizleri bilgilendirmek için geldiniz, MKİ kredileri hakkında detaylı bilgiler verdiniz. Oda başkanlarımız ve genel sekreter arkadaşlarımız da imalatçı esnafları bilgilendirecekler. Bizim talebimiz bu kredilerden tüm esnaf ve sanatkarlarımızın faydalanması, size açıklamalarınız için şahsım, yönetim kurulum, oda başkanlarım ve genel sekreter arkadaşlarımız adına teşekkür ederim.” dedi.





karaman karaman haber kosgeb