Korona Virüs Karaman'da Sarımsağı Vurdu!

TAKİP ET

Karaman'da korona virüs sebebiyle vatandaşlar evlerine kapanınca semt pazarları da boş kaldı. Semt pazarında sarımsak ve limon el yaktı.

Yurt genelinde alınan korona virüs tedbirleri kapsamında Karaman'da büyük bir titizlikle uygulanıyor. Sağlık Bakanlığı'nın kalabalık mekanlarda uzak duran çağrılarının ardından vatandaşlar evlerine kapanırken, bir çoğu pazar alışverişlerine dahi çıkmadı.

Bazı pazar esnafı da tezgahlarını açmadığı gözlendi. Özellikle giyim, oyuncak, züccaciye ve bazı gıda satan pazar esnafı tezgah açmadı. Pazara gelen vatandaşlar alışverişini hızlı bir şekilde yaparak pazardan ayrıldı

SARIMSAK VE LİMON EL YAKTI

Karaman'da korona virüs semt pazarını vurdu. Sarımsağı kilosu pazarda 80 TL’ye kadar çıktı. Limon ise 10 TL’den satıldı. Pazara gelen vatandaşlar ne sarımsağın ne de limonun yanından geçebildi.

Pazarda ise fiyatlar şu şekilde:

Domates 3 lira, salatalık 3 lira, soğan-patates 3 kilosu 10 lira, ıspanak 3 lira  limon 10 lira, marul tane 2,5 lira, çilek 5 lira, armut 2.50 lira, portakal 3 kilosu 10 lira, elma 2 lira, muz 6 lira, kivi tabak 5 lira, havuç 2 lira, pırasa 2 lira, patlıcan 2,5 lira, biber 5 lira.