"Konuyu polemik haline getirdi"

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Belediyesi'nin, Reklam Panolarını kiraya verdiği şirkete, yıllık kira bedelinin

5-6 kat reklam parası ödemesi hakkında Sayıştay raporu ile ilgili açıklamada bulundu.
Ünlü, konuşmasında, “CHP İl Başkanı arkadaşımız beni de işin işine katarak konuyu polemik haline getirdi, üzüldüm” diyerek, Sayıştay raporunda ismi geçmeyen firmanın Ongun AŞ. olduğunu belirterek; “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanımıza yaptığı hakaret nedeni ile bizzat Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum,  CHP İl Başkanımızın asıl sıkıntısı bu olmalı.
Ben ne raporda nede başkanımızın uygulamasında hiçbir art niyet görmedim, kaldı ki Sayıştay raporunu da sayın başkan bizzat İl Başkanına kendisi vermiş, biz bu kadar şeffafız” diye konuştu. 
Ünlü, “Ak Parti iktidarı ile 2002 yılından buyana çok yönlü reformlar, yatırımlar yapıldı. Bu yatırımlarından elbette Karaman da payını aldı ve serbest bölge ile de bu hizmetler taçlanacaktır. 
Bucakkışla yolu ve İbrala Barajından içme suyu arıtma tesisleri konusunda müteahhit sorunları nedeniyle aksaklıklar oluyor ama tüm yatırımlar tamamlanarak,  Karaman sporda, ulaşımda, konutta ve her konuda çok önemli yerlere gelecek.” diyerek sözlerini tamamladı.