KMÜ Rektörü Ak'ın ilk mesajı

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak, atanmasının ardından açıklamada bulundu.

Rektör Ak, şu ifadelere yer verdi:

“Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ)'ne atanmama öncelikle Allah-ü z'ül celal hazretlerine sonsuz şükranlarımı ve olumlu katkı sağlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşından, STK yetkililerinden, siyasi partiler yöneticilerinden, YÖK üyeleri ve Başkanımız Sn. Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç'a ve Devlet Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye teşekkürlerimi arz ederim..

Öncelikle Yüce Yaradanımız Rabb'ül Alemin, Hz. Allah (CC)'a sonsuz şükranlarımı arz ederim. Allah (CC) razı olsun ve utandırmasın, samimane, halisane, kardeşane teşvik, taltif, cesaretlendirme, yüreklendirme, moral verme (motivasyon), kavli ve fiili duada bulunan, destekleyen, olumlu, lehte abd-i fakir için kardeşlik numunesi sergileyen, fedakar, diğergam, gönül erbabı sizlere minnettarım ve çok çok teşekkür ederim. 

Rabbimiz sizlere ve bizlere üniversitelerimize ilim, irfan eğitiminde asrın gereklerine ve ileri düzeydeki üniversiteler seviyesinde yeni şeyler öğreten, ülke kalkınmasına faydalı hizmetleri sağlık, afiyet, huzur içinde uzun soluklu, salih ömürle hizmet etmemize ALLAH (CC) yar ve yardımcımız olsun, inşaallah...

Allah siz arkadaş, kardeş, dostlarımızın abd-i fakir, fani kardeşi için güzel düşündükleri, vasıflandırdıkları nitelikleri bilfiil uygulamayı, layık, liyakatli, ehliyetli, emniyetli ve keyfiyetli edip, mahcup etmeden ifa etmesinde yar ve yaranımız olsun. Hayra hizmette, "evrensel, girişimci, yenilikçi, araştıran, sorgulayan, dünya ölçeğinde ilk 500 üniversite arasında", Türkiye ölçeğinde "Araştırmacı, gözde, aranan, tercih edilen, bölge kalkınmasına yararlı olmada öncü" eylesin!

Gönülden, samimi kavli ve fiili duada bulunan siz gönüldaşlarıma, kardeşlerime teşekkür eder, selam, sevgi, hürmet ve dualarımı tekraren arz ederim. Huzurunuz olsun. Allah'a emanet olunuz.”

karamanoğlu mehmetbey Üniversitesi karaman karaman haber kmü eğitim atama rektör namık ak