KMÜ ÖĞRENCİSİ HELİKOPTERLE VURULDU

TAKİP ET

AİLESİ İLE OTOMOBİLDEYDİ

KMÜ ÖĞRENCİSİ ANKARA’DA HELİKOPTERLE VURULDU

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi öğrencisi Olgun Yıldız, Ankara’da darbe girişiminde bulunan Sikorsky helikopterden açılan ateş sonucu ağır yaralandı.
    AİLESİ İLE OTOMOBİLDEYDİ
Askeri kalkışma sonrası helikopterle Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne ateş açan helikopter bölgede sivil vatandaşları da hedef aldı. 
Ankara Emirhan’da ailesi birlikte ikamet eden ve Karaman’da Üniversite hayatına devam eden 20 yaşındaki Olgun Yıldız, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Cuma akşamı aile bireyleri annesi kardeşleri ve ağabeyi ile birlikte otomobilde seyir halinde oldukları sırada darbe girişiminde bulunan Sikorsky helikopterden açılan ateşlere maruz kaldı. 
Çıkan saldırılar sonucunda seyir halindeki bulunan Murat Yıldız’ın kullandığı otomobilde bulunan Olgun Yıldız boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı.
Hemen ailesi tarafından acilen hastaneye kaldırılan Olgun Yıldız, yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hayati tehlikeyi atlatan Yıldız’ın aynı zamanda Dövüş Branşları sporunda Capoeıra ve Kıck Boks’da çeşitli şampiyonlukları olduğu ve yetenekli ve başarılı bir sporcu da olduğu öğrenildi.
Karaman’da okuyan öğrencinin tedavisi sürüyor. Yıldız’ı başta ailesi olmak üzere arkadaşları ve akrabalarının yanı sıra Karaman’dan da öğrenci arkadaşları sürekli durumunu arayarak sağlık durumu hakkında bilgiler alıyor.