Kitapseverlerin karşısına çıktı

TAKİP ET

Gazetemiz yazarlarından Karamanlı hemşehrimiz Şerafetin Güç, yıllarca emek verdiği araştırma konularından Karaman Tarihi arşivi ile Ankara Kitap Fuarında kitap ve sanatseverlerin karşısına çıktı.

Yurt genelinde onlarca yazarın bir araya geldiği 11. Kitap Fuarı, Ankara Ticaret Odası Kongre Salonunda yapıldı.
Karamanlı Yazar Şerafettin Güç de, 5 adet tarih, 3 adet teknik ve 1 adet dini araştırma kitapları ile fuarda yerini aldı.
Yetişkinler başta olmak üzere zaman zaman fuarı gezen minik öğrencilerin de sevgisini kazanan Şerafettin Güç, fuar süresince yaşadığı güzel anılarını sosyal paylaşım hesabından dostları ile paylaştı. Güç, özellikle minik öğrencilerin ziyaretinde duyduğu keyfili anları paylaşarak;
“Her zaman ki gibi iskontolu satışımızdan bir kare. % 99 iskonto %1 kâr ile kalem ve emek parasına imzalı kitap satışı. Hepsi kartvizitimi aldılar. Ayrı ayrı kitaplarımdan okuduktan sonra bir soru sorma haklarının olduğunu kendilerine söyledim. İnan kendi aralarında "ilk soruyu ben soracağım" heyecanı yaşadılar. Çok duygulandım. Çok şükür bilgimin ve emeğimin zekatını verebildiysem.”diyerek de not düştü.