KIŞLIK BOTLAR'DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

TAKİP ET

İlde hava sıcaklıklarının ve geceleri etkisini gösteren soğukların hissedilmesi ile birlikte tuhafiyeciler ve ayakkabıcılar da kışlık sezonluk ürünlerini teşhir etmeye başladı.

Karaman’da da kışlık ayakkabılar da raflardaki yerini şimdiden aldı. Fiyatların geçen yıla oranla bir miktar artışa geçtiği gözlenen sektörde, satışlar yine de canlılığını korurken, satıcılar her bütçeye uygun yine bu kış mevsiminde vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik talepleri yerinde sunuyor.
    Karamanlı esnaf bu yılda yeni sezonda vatandaşların kış hazırlıklarını yaptıklarını, kışlık ayakkabı ihtiyacının da bunlardan birisi olduğunu söylerken,  her bütçeye göre farklı modellerde kışlık ayakkabı satışlarının olduğunu ifade etti. Bazı esnaf da; “Geçmiş yıllarda insanların kışlık ayakkabı olarak deri çizme ve botları tercih ediyordu ama bu ürünlerin günümüzde artık yerini suni deri ve süet türü ayakkabılar aldı. Çizme veya deri bot almak isteyen vatandaşların, taksitle de olsa, deriden imal edilen ayakkabı kullanılması tavsiye ediyoruz.”dedi.