Kırmızı Grupta Transfer Çalışmaları Sürüyor

TAKİP ET

2. Lig Kırmızı grup ekipleri ikinci yarıya Antalya'da girdikleri kamplarda hazırlanıyor. Ligdeki takımlar devre arasında transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kulüpler bazı oyuncularıyla yollarını ayırırken, yeni transferlerle de ikinci yarıya daha güçlü başlamanın planlarını yapıyorlar.

Kırmızı grup ekiplerinde transfer çalışmaları ise şöyle;

İSKENDERUNSPOR'DA TRANSFERLER BAŞLADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi İskenderunspor, Ankara Keçiörengücü'nden 25 yaşındaki kaleci Ömercan Avcı ile sezon sonuna kadar kiralık, Ankaraspor'dan 29 yaşındaki ön libero oyuncusu Mahmut Bilir ile 1.5 yıllık ve Kırıkkalegücü FSK'dan 21 yaşındaki stoper oyuncusu Bayram Enes An ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İNEGÖLSPOR KALECİ YÜKSEL EGEMEN YAYLI İLE ANLAŞTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi İnegölspor, Zonguldak Kömürspor’dan kaleci Yüksel Egemen Yaylı ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Basın Sözcüsü Melih Uçaravcı, şunları söyledi: “Hocalarımızın verdiği transfer raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başladık ve Zonguldak Kömürspor’dan kaleci Yüksel Egemen Yaylı ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Egemen kardeşimizin ekibimize katkı sağlayacağından şüphemiz yok. İnşallah uzun yıllar kulübümüzün kalesini korur. Anlaşma hem kulübümüze hem de Egemen kardeşimize hayrlı uğurlu olsun” dedi.

Yüksel Egemen Yaylı ise “ İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Hedeflerim kendimi ve camiamı yukarı taşımak. Benim içinde yeni bir macera. 2 taraf içinde hayırlı olsun inşallah” dedi.

İNEGÖLSPOR MUHAMMET BERKAY TEKKE İLE ANLAŞTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi İnegölspor, Trendyol Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor’dan forvet Muhammet Berkay Tekke ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Asbaşkanı Hasan Yetim, şunları söyledi: “Devre arası transfer çalışmalarımıza başladık. İstanbulspor’dan 1.86 boyundaki forvet oyuncusu Muhammet Berkay Tekke ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Muhammet kardeşimiz gelecek vaat eden genç bir yetenek. Kulübümüze ciddi katkılar sağlayacağını düşündüğümüz Muhammet kardeşimiz İnşallah babası Fatih Tekke gibi ülke futbolumuza ciddi katkılar sağlar. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Hocamızın raporları doğrultusunda eksik gördüğümüz bölgelere inşallah transferleri yapacağız” dedi.

Muhammet Berkay Tekke ise İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Hedeflerim var. İnşallah hedeflerime ulaşmak adına önce İnegölspor’a faydalı olmak istiyorum. Atacağım gollerle İnegölspor’u hak ettiği yerlere taşıdıktan sonra daha güçlü bir şekilde üst liglere transfer ve ülke futbolumuza uzun yıllar hizmet etmek istiyorum” dedi.

UŞAKSPOR'DA AYRILIKLAR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Uşakspor'da, futbolculardan Onur Kıntaş ve Soykan Alp Aydın alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sözleşmelerini tek taraflı feshetti.

FETHİYESPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BELİRLEDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Fethiyespor, teknik direktör Selahaddin Dinçel ile sözleşme imzaladı.

 

KUZEY MARMARA ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR'DA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ AÇIKLADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor, teknik direktör Mustafa Sarıgül ile sözleşme imzaladı.








İskenderunspor İnegölspor Uşakspor Fethiyespor transfer Kırmızı Grup futbolcu