Kırmızı Grupta Liderlik Elden Ele

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta bitime 10 hafta kala şampiyonluk yarışı kızışırken, gruptaki lider her hafta değişiyor.

28. haftası geride kalan 2. Ligde kırmızı grupta geçtiğimiz hafta sonu İzmir deplasmanına lider giden Alagöz Holding Iğdır FK, Menemen FK karşısında sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmış ve liderliği, Karaman FK’yı 4-1 mağlup eden Amed Sportif Faaliyetler’e kaptırmıştı.

Şampiyonluk yarışından kopmayan GMG Kastamonuspor ise deplasmanda Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek Alagöz Holding Iğdır FK ile puanını eşitlemeyi başardı. Lider Amedspor ile aralarında sadece birer puan farkı bulunan Iğdır FK ile GMG Kastamonuspor, ilerleyen haftalarda liderin puan kaybetmesini bekleyecek.

Temsilcimiz Karaman Futbol kulübü’nün BAY geçeceği 29 hafta karşılaşmaları 6 Mart Çarşamba günü oynanacak. Çarşamba günü Alagöz Holding Iğdır FK sahasında ligde düşme hattında yer alan Denizlispor’u, GMG Kastamonuspor ise sahasında Sarıyer’i konuk edecek. Lider Amed Sportif Faaliyetler ise Isparta deplasmanında Isparta 32 Spor ile karşı karşıya gelecek.

Bu maçların sonuçları ise grubun yeni liderini belirleyecek.



Iğdır FK Amed Sportif Faaliyetler GMG Kastamonuspor lider kırmızı grup Karaman Futbol Kulübü