Kırmızı Grupta Küme Düşen İlk Takım Uşakspor Oldu

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kımızı Grupta 31. Hafta geride kaldı. Ligin bitimine 7 hafta kala grupta küme düşen ilk takım Uşakspor oldu. Uşakspor gelecek yıl 3. Ligde mücadele edecek.

Uşakspor şuana kadar ligde oynadığı 29 karşılaşmada 26 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet alarak 5 puan toplayabildi. Uşakspor oynadığı müsabakalarda kalesinde 81 gol görürken, rakip kalelere 11 gol kaydetti.

Grupta düşme hattında ise Denizlispor, Belediye Derincespor ve Düzce Cam Düzcespor yer alıyor. Bu takımlardan hangisinin önümüzdeki haftalarda küme düşeceği alacağı sonuçlara bağlı olacak.

Grupta Amed Sportif Faaliyetler, Etimesgut Belediyespor karşısında aldığı 4-2’lik galibiyetle 65 puanla liderliğini sürdürürken, GMG Kastamonuspor ise Motolux 68 Aksaray Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 64 puanla ikinci sıradan lideri takibini sürdürüyor. Alagöz Holding Iğdır FK ise Düzce Cam Düzcespor’u 3-1 yenerek 59 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. Grupta play off potasında ise Anagold 24 Erzincanspor Belediye Derincespor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla 4. Sıradaki yerini korudu.

Menemen Futbol Kulübü sahasında Denizlispor’u 3-1 mağlup etti ve play off potasında 51 puanla 5. Sıraya yerleşti. İskenderunspor ise İnegöl deplasmanından 3 puanı bir golle alarak 49 puanla 6. Sıraya yerleşerek play off şansını sürdürdü.

Gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü ise arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle play off şansını zora soktu ve 38 puanla 9. Sıradan 12. Sıraya geriledi. Karaman FK, hafta sonu sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.

Uşakspor Kırmızı Grup Amed Sportif Faaliyetler GMG Kastamonuspor Alagöz Holding Iğdır FK Karaman FK Etimesgut Belediyespor küme düşen play off