Kırmızı Grupta İlk Yarıyı GMG Kastamonuspor 43 Puanla Lider Tamamladı

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Liginin ilk yarısı hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Kırmızı Grupta son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla en yakın takipçisine 7 puan fark atan GMG Kastamonuspor ilk yarıyı 43 puanla lider olarak tamamladı. Lideri 36 puanla Alagöz Holding Iğdır FK ile Amed Sportif Faaliyetler takip etti.

GMG Kastamonuspor ligin ilk yarısında oynadığı 19 karşılaşmadan 13 galibiyet, 4 beraberlik ve bir mağlubiyet alırken, rakip kalelere 35 gol atarak ligin en fazla gol atan takımı olurken, kalesinde ise 15 gol gördü.

GMG Kastamonuspor ilk yarının son maçında sahasında Arnavutköy Belediyespor’u konuk etti. Lider karşılaşmadan 3-1’lik skorla ayrıldı.

Lider Kastamonuspor’un en yakın takipçilerinden Alagöz Holding Iğdır FK ise sahasında Isparta 32 Spor’u konuk etti ve karşılaşmadan 4-1’lik galibiyetle ayrılarak ilk yarıyı 36 puanla ikinci sırada tamamladı.

Yine son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla önce liderliği Kastamonuspor’a kaptıran sonra ise geriye düşen Amed Sportif Faaliyetler, deplasmanda oynadığı Menemen FK’ya 1-0 mağlup olarak ilk yarıyı 36 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Ligdeki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü ise ilk yarının son maçında Manisa deplasmanında Somaspor ile karşılaştı. Temsilcimiz maçtan 5-1’lik yenilgiyle ayrılarak ilk yarıyı 21 puanla 11. sırada tamamladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta ilk yarının son haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar ise şöyle;

Iğdır FK 4-Isparta 32 Spor 1

İnegölspor 1-Etimesgut Belediyespor 0

Sarıyer 2- Uşakspor 1

Denizlispor 2-Belediye Derincespor 1

Düzcespor 1-İskenderunspor 5

Fethiyespor 1-24Erzincanspor 3

Kastamonuspor 3- Arnavutköy Belediyespor 1

MenemenFK 1-Amedspor 0

Somaspor 5-Karaman FK 1



gmg kastamonuspor Amed Sportif Faaliyetler Alagöz Holding Iğdır FK lider ilk yarı Karaman Futbol Kulübü