Kırmızı Grupta en fazla gol atan da, en az gol yiyen de lider Amedspor

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta 14 hafta geride kaldı. Grubun lideri Amed Sportif Faaliyetler bu hafta Fethiyespor'la sahasında karşı karşıya geldi. Maç 1-1'lik skorla sona ererken lider şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puandan oldu.

Lider Amed Sportif Faaliyetler grubun en fazla gol ve en az gol atan takımı unvanına sahip olan takımı da olurken 14 hafta sonunda Amedspor rakip kaleleri 21 kez havalandırırken kalesinde ise 7 gol gördü. Takımın en fazla gol atan oyuncuları ise şuana kadar 5’er gol kaydeden Berk İsmail Ünsal ile Gökhan Alsan oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da namağlup Lider Amedspor 7 maç Galibiyet serisinin ardından son 4 maçta 3 beraberlik alarak Düşüşe geçti. Yeşil Kırmızılı ekip ilk devrenin bitmesine 5 hafta kala zorlu rakiplerle karşılaşacak.

İnegölspor (D)
GMG Kastamonuspor 
A.H.Iğdırspor (D)
Somaspor
Menemen FK (D)

Lider Amed Sportif Faaliyetler aldığı bu beraberlikle 31 puanda kalırken, en yakın takipçilerinden GMG Kastamonuspor Uşak deplasmanında Uşakspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 28’e çıkartarak ikinci sıraya yerleşti.

Geçen hafta 2. Sırada yer alan Isparta 32 Spor ise bu hafta kendi sahasında Etimesgut Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak 27 puanla 3. Sırada yer aldı.

4. sırada yer alan Alagöz Holding Iğdır Futbol kulübü ise İskenderunspor A.Ş. ile 2-2 berabere kalarak puanını 26’ya çıkardı.

23 puanla 5. Sırada ye alan rAnagold 24 Erzincanspor ise temsilcimiz Karaman FK’ya 2-0 yenilerek haftayı puansız kapatan takım oldu.

Ligin 14. Haftasında Sarıyer Denizlispor’u 2-0, Belediye Derincespor,  İnegölspor’u 2-1, Motolux 68 Aksaray Belediyespor Somaspor’u 2-0, Menemen FK-Düzce Cam Düzcespor’u 4-2 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan takımlar oldu.

Amed Sportif Faaliyetler gmg kastamonuspor ısparta 32 spor 2. lig kırmızı grup lider karaman gol