Kırıkkale'de Karamanlı futbolculara saldırı

TAKİP ET

Karaman Belediyespor futbolcularına ve teknik ekibine saldırı

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'a konuk olan Temsilcimiz Karaman Belediyespor'un oyuncuları ve teknik ekibi maçın devre arasında saldırıya uğradı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.grupta 24. hafta karşılaşmaları kapsamında Karaman Belediyespor deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile karşı karşıya geldi. 

Karaman Belediyespor'un 1-0 yenildiği maçın devre arasında iki takım oyuncuları ve teknik ekip arasında tartışma çıktı. Olayda iddiaya göre Kırıkkale Büyük Anadolu Spor oyuncuları, Karaman Belediyespor oyuncuları ve teknik ekibine saldırdı. 

Karaman Belediyespor Saldırıyı Kınadı

Karaman Belediyespor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saldırıyı kınadı. 

Yapılan açıklamada, "Kırıkkale Bildiğiniz Gibi... Böyle Şampiyon Olamazsın. Fair Play ruhuna aykırı davranışları nedeni ile birçok kez ceza alan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, spor sahalarına yakışmayacak saldırılarına seyircisiz oynanan Karaman Belediyespor maçında da devam etti. Maçın devre arasında futbolcularımıza ve teknik heyetimize saldıran Kırıkkale Büyük Anadolu Spor yöneticilerini, teknik heyetini ve futbolcularını kınıyoruz. Federasyon nezdinde konunun takipçisi olacağız" denildi.