Kimse Yok Mu, Hakan Şükür İle Recep Ve Tezcan Gökçe'nin Evini Yeniledi

TAKİP ET

Türkiye, İlimiz Ermenek İlçesinde yaşanan maden faciasında vefat eden Tezcan Gökce isimli madencinin anne-babası Ayşe-Recep Gökce'yi yaşanan maden faciası sonrası tanıdı..

KİMSE YOK MU, HAKAN ŞÜKÜR İLE RECEP VE TEZCAN GÖKÇE’NİN EVİNİ YENİLEDİ
Türkiye, İlimiz Ermenek İlçesinde yaşanan maden faciasında vefat eden Tezcan Gökce isimli madencinin anne-babası Ayşe-Recep Gökce’yi yaşanan maden faciası sonrası tanıdı. Tezcan Gökce’nin annesi Ayşe Gökce, maden ocağında kurtarma çalışmalarının yapıldığı süreçte, “Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı? Geceleri uyuyamıyorum” sözleri ile gündeme gelmişti. Baba Recep Gökce ise, oğlunun cenaze töreninde giydiği yırtık lastik ayakkabıları ile yürekler burkmuştu.
Kimse Yok Mu ile İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün, yüreklerindeki acılarını paylaştığı Ayşe ve Recep Gökce, faciadan sonra ilk kez kameralara gülümseyerek baktı.
Kimse Yok Mu ve Milletvekili Hakan Şükür, söz verdiği gibi Ernerek’e giderek, acılı anne-babanın, ölen madencinin eşi ve çocuklarının oturduğu birbirine bitişik 2 katlı evlerini baştan aşağı yeniledi.
Ermenek’te yaşanan acının sembollerinden Ayşe Gökce sevincini “Hakan Şükür oğluma çok teşekkür ediyorum, sağlık diliyorum, bizimle başından beri ilgilendi Allah razı olsun” sözleriyle dile getirdi.
Tezcan Gökce’nin ağabeyi Osman Gökce ise, “Ben Konya’da çalışıyorum. Ara ara babamı annemi görmeye geliyorum. Bu gelişimde daha mutlu olduğumu söyleyebilirim. Babamların oturduğu evin Kimse Yok Mu ve Hakan Şükür tarafından yenilenmiş olması beni çok çok mutlu etti. Hakan abiye ve Kimse Yok Mu’ya çok teşekkür ediyorum. Başından beri yanımızda bulunan, bizlere yardım eden milletimize çok çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.