KILIÇDAROĞLU'NA DAVET

TAKİP ET

CHP KARAMAN YÖNETİMİ KILIÇDAROĞLU'NU DAVET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Teşkilatı, hafta sonu Merkez İlçe Kongresini yapacak. Partide kongre hazırlıkları devam ederken, CHP’li Onur Irgat listesinde tek aday olarak seçime gidilmesi beklenirken, CHP Merkez İlçe Başkanı Onur Irgat ve partili bazı yöneticiler, önceki gün Ankara’da CHP Genel Merkezi ve CHJP Grup toplantısının ardından CHP’li üst düze yöneticilerle bir araya geldi.
    Onur Irgat beraberinde CHP Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Baştuğ ve Preati Meclisi eski üyelerinden Ahmet Ertuğrul ile birlikte CHP Lşderi Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Karaman’da ki kongreye davette bulundular. CHP Karaman heyeti Ankara’daki temaslarını da sosyal medya üzerinden paylaşarak;
    “Bugün partimizin grup toplantısı sonrasında bir araya geldiğimiz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel, Genel Başkan Yrd. Aykut Erdoğdu, Genel Baskan Yrd. Seyit Torun, İstanbul Milletvekilimiz Gürsel Tekin ve önceki dönem Parti Meclis üyemiz Ahmet Ertuğrul ile birlikte vekillerimizi ziyaret ettik. 11 Kasım Cumartesi günü Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştireceğimiz Merkez İlçe Kongremize davet ettik.”dedi.