Khb'de Aylık Verimlilik Toplantısı Yapıldı

TAKİP ET

*Toplantıda yapılan değerlendirme sonucu, Ermenek Devlet Hastanesi 'Ayın Hastanesi' seçildi...

KHB’DE AYLIK VERİMLİLİK TOPLANTISI YAPILDI
*Toplantıda yapılan değerlendirme sonucu, Ermenek Devlet Hastanesi “Ayın Hastanesi” seçildi.
Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesindeki Sağlık birimlerinde Aylık Verimlilik toplantısı yapıldı.
Konu ile ilgili Genel Sekreterlikten yapılan açıklamada şöyle denildi; “13.01.2015 tarihinde, Genel Sekreterliğimiz bünyesinde gerçekleştirilen Aylık Verimlilik Toplantısının birincisi, tüm hastane yöneticilerinin ve Genel Sekreterlikte görevli idarecilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi. Genel Sekreterliğimiz bünyesine bağlı olarak hizmet veren sağlık tesislerimizde yapılan idari ve mali çalışmalar, hastanelerin fiziki koşulları, tıbbi cihaz gereksinimleri ve personel ihtiyaç durumları; hastane idarecilerinin sunumları ile dile getirildi.
İlk sunumu; Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoğlu yaparken, bu hafta ve önümüzdeki günlerde yapılması gereken bütün çalışmaları not aldı. Daha sonra Ermenek Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Seyit Ayan ve Sağlık Hizmetleri Bakım Müdürü Sevim Baran, Ermenek’te yapım aşamasında olan ek bina ile ilgili gelişmeleri, verilen sağlık hizmetlerini ve yapacakları çalışmalar hakkında görüşlerini bildirdiler. Son olarak da; Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. İskender Kahraman, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili tüm verileri sunumunda anlatarak brifing verdi.
Yapılan sunumlarda; karşılaşılan sorunlar ve hastanelerimizde görülen aksaklıklar için karşılıklı fikir alışverişi yapılarak çözüm önerileri sunuldu. Uzun ve kısa vadede yapılacak olan plan ve projeler netleştirilerek, iyileştirme ve eksikliklerin giderilmesi için ikinci verimlilik toplantısına kadar süre tanındı. Bu ayki çalışmaların neticesinde ERMENEK DEVLET HASTANESİ, zor koşullara rağmen sağlık hizmetlerini aksatmadan yürüttükleri, özverili çalıştıkları ve ayrıca en güzel sunumu hazırladıkları için genel sekreterliğimizce AYIN HASTANESİ seçildi.  Ermenek Devlet Hastanesi idarecilerini ve çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.