KEMANINI SATTI, KLİP ÇIKARDI

TAKİP ET

KARAMAN'da düğün salonlarında ve kafelerde sahne alarak müzik hayatını sürdüren 30 yaşındaki Mustafa Elmas, bugünlerde İstanbul müzik piyasasında  yer edindi.

Karaman’da geçmiş yıllarda Halk Oyunları ve Folklor Antrenörlüğü de yaptığı öğrenilen Elmas, küçük yaştaki müzik tutkusunu başarılı klip çalışması ile ön plana attı.
    Mustafa Elmas, Karaman’da henüz küçük yaşlarda başladığı müzik tutkusunu enstrüman çalarak da perçinledi.
    Keman başta olmak üzere, bağlama ve klarneti de ustalıkla çalabilen Elmas, askerde iken nöbette arkadaşının mırıldandığı sözleri  “Psikolojik Bir Savaş” adlı besteye dökerek  klip yapmak için kolları sıvadı.
    Maddi imkansızlıklar içinde o günlerde cep telefonu ve en çok sevdiği kemanını da satarak İstanbul’un yolunu tutan Elmas, çıkış parçası olan bu eserini de klibe dönüştürmeyi başardı. 
    Anlaşmalı müzik yapım firmalarından en büyük müzik yayın platformu netd müzik ile de anlaşan Elmas’ın klibi günden güne ilgi görmeyi başardı. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Türkçe Pop tadında tarzlara yatkın olan müzik tutkunu Mustafa Elmas, bugünlerde yapım aşamasında olduğu “Kıskandım”adlı eseri içinde sponsor arayışında olduğu öğrenildi.
    Mustafa Elmasın’ın sözü Emirhan Şengül'e, müziği Mustafa Savaş'a ait olan yeni single çalışması “Psikolojik Bir Savaş”ın klibi İstanbul’da çekildi.
    Hira Evren Işık Yönetmenliğinde çekilen klibte Mustafa Elmas'a iki müzisyen arkadaşı eşlik etti. Birçok platformda yayınlanan klib çalışması kısa sürede beğeni kazandı. Elmas’ın, Kara gözlerine bakmak, Aslında ağlamakmış, Ah o sevgim deyişlerin Kocaman bir yalanmış. Çektiğim kahır senden Ümitlerim hep kaybeden Suçlu ben miyim neden Yazık oldu sahiden Zor aşkım son seninle olmak Develere hendek atlatmakmış Aşkımızdan anladığın ve Psikolojik bir savaşmış.”gibi seslendirdiği eserleri bulunuyor.