Kazımkarabekir protokolünden Kaymakam Çıkrık'a veda

TAKİP ET

Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık'ın İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri kararnamesiyle Kars İli Vali Yardımcılığına atanması nedeniyle ilçe protokolü tarafından veda yemeği düzenlendi.

Programa İlçe Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, kurum amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ramazan Boyacı, kamu çalışanları ve Sivil Toplum Kuruluşları adına Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık'a hediye takdim ederek, İlçedeki kamu çalışanları ve Sivil Toplum Kuruluşları adına teşekkür etti.
Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu ise yaptığı konuşmasında, iki yıl içerisinde çok güzel çalışmalar yürütüldüğünü, Kaymakamlık, Belediye ve diğer bütün kurumların Kazımkarabekirin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak daha da ileriye taşınmasında omuz omuza çalıştıklarını ifade ederek Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık'a plaket takdim etti.

Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık ise yaptığı konuşmasında, "2 yılı aşkın süredir hizmet vermekten onur duyduğum Kazımkarabekir ilçemize veda ediyorum. Uyumlu çalışmalar ve güzel dostluklar edindiğim ilçemize veda etmenin burukluğunu yaşıyor, görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen belediye başkanımıza ve vatandaş odaklı hizmet anlayışı içerisinde beraber büyük bir mutlulukla çalıştığım mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.