Kazımkarabekir Kaymakamı Çıkrık'tan Bayram Ziyaretleri

TAKİP ET

Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık Ramazan Bayramı münasebeti ile ilçemiz merkez ve köylerinde bir dizi ziyarette bulundu.

Bayram nedeniyle İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Enteğre Devlet Hastanesi, Şehit Aileleri ve gazilerimiz ziyaret edildi.

Ziyaretlerde Kaymakam Çıkrık’a İlçe Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, İlçe Emniyet Amir Vekili Bekir İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Enes Yıldız ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Boyacı da eşlik etti.

Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık yaptığı konuşmada “Milletimizin istiklali ve istikbali için toprağa düşmüş şehitlerimizin kutsal emanetleri olan şehit yakınlarımızı, gazilerimizi ziyaret edip hayır dualarını aldık. Görevi başında olan Emniyet, Jandarma ve Sağlık personelleri ile bayramlaştık. Bu yıl da bu güzel ve anlamlı geleneğimizi devam ettirerek sosyal mesafeye uyup maske takarak ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizde şehitlerimizin anne ve babasına bizleri de manevi evlatları olarak görmelerini rica ettik. Hak Teala her daim bizleri şehitlerimize layık olan vatan evlatlarından eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.